Menu Close

Projektni tim

Projektni tim sastoji se od kompetentnih i stručnih osoba koji su od početka sudjelovali u dijelu ili razvoju cjelokupnog projekta. U nastavku navodimo nužne kapacitete za provedbu projektnih aktivnosti. Projektni tim sastoji se od 3 djelatnika prijavitelja.

 

Prvi djelatnik je voditelj projekta direktor Balaban Biljana koja je sudjelovala u razvoju projekta od samih početaka, a brojni elementi aplikacije CRO360 razvijeni su temeljem njeznih kreativnih ideja i ima višegodišnje iskustvo vezano za razvoj ovog projekta koje potiče još od srednjoškolskih dana. tijekom elementa 1 zadužena za poslove prilagodbe i demonstracije u operativnom okruženju prema zahtjevima tržišta te optimizacija proizvoda (prema provedenim testiranjima). Zadužena je za reviziju studije izvedivosti te vođenje svih aktivnosti projekta. Tijekom elementa 2 zadužena je za testiranje proizvoda s potencijalnim kupcima te priprema nulte serije te pripremu za sljedeći ciklus investiranja.

Drugi djelatnik zadužen za razvojni dio projekta (softverski dio) je Ivan Martinić, bacc.ing.techn.inf, koji  ima  12 godina iskustva u razvoju, inovacijama i projektiranju aplikacija – izrade baza podataka, informatičkih sustava, održavanje servera, izrade web stranica i sl., što je vidljivo iz priloženog životopisa. Od početka je sudjelovao na izradi CRO360 aplikacije te je direktno povezan sa svim dosadašnjim istraživanjima i razvojem aplikacije. Tijekom elementa 1 obavlja prilagodbu i demonstraciju u operativnom okruženju prema zahtjevima tržišta te optimizacija proizvoda (prema provedenim testiranjima) – iOS i Android. Tijekom elementa 2 zadužen je za testiranja proizvoda s potencijalnim kupcima te pripremu nulte serije.

Treći djelatnik je Tina Kustura, bacc.oec., koja ima iskustvo pri organizaciji evenata, kreiranju marketinških strategija i procesa za implementaciju poslovanja, edukacijom i radionicama za djecu što je korisno iskustvo za voditelja projekta kao što je vidljivo iz priloženog životopisa.

Tijekom elementa 1 obavlja poslove prilagodbe prema zahtjevima tržišta vezanim za GDPR regulative, nadzor procesa zaštite i upravljanja intelektualnim vlasništvom, te sudjelovanje u reviziji studije izvedivosti (prema provedenim testiranjima). Tijekom elementa 2 zadužena je za marketinške aktivnosti izravno vezane za komercijalizaciju. Za provedbu post projektnih aktivnosti, odnosno aktivnosti navedenih u dijelu održivost rezultata nakon završetka projekta zadužen je prošireni projektni tim s dodatnim osoba potrebnih za nova tržišta.